Helaas kunnen wij geen ‘traditionele’ Kaagweek vieren dit jaar vanwege de maatregelen die zijn genomen door de corona-crisis. Maar als bestuur van de VWF hebben we niet stil gezeten en alsnog een paar activiteiten bedacht die we dit jaar wel door kunnen laten gaan. We hopen dat u gebruik maakt van onze activiteiten in het weekend van 26, 27 en 28 juni! 

Kaagweek vier je thuis!

Bent u nu van plan om met uw gezin, familie en/of vrienden toch een gezellige Kaagweekmiddag of avond thuis te vieren, dan komt dit mogelijk van pas. Hoe leuk is het om thuis uw eigen Zwingo te doen! Wij hebben voor u een speciale Kaagweek Zwingo afspeellijst gemaakt en daarbij Zwingo kaarten, zodat u thuis aan de slag kunt gaan. Zwingo is zingen en swingen en bingo bij elkaar. Stuur voor donderdag 25 juni een mail naar info@vwfwarmond.nl en u krijgt de afspeellijst en kaarten toegestuurd. We wensen u veel Zwingo plezier!

‘Rondkijken met Marijke’! Fietst u mee?

Marijke v.d Bos heeft voor ons dit jaar een prachtige fietsroute uitgezet. U kunt in uw eigen tijd deze prachtige route fietsen door onze streek. 

Voor de route van 25 km kijkt u op: https://www.route.nl/fietsroute/1301653/2020-vwf-kaagroute-25-km
Voor de route van 40 km kijkt u op: https://www.route.nl/fietsroute/1340417/2020-vwf-route-40-km

Wilt u de route liever via de mail ontvangen? Stuur dan een mail naar info@vwfwarmond.nl

Of wandelt u mee door ons mooie dorp?

Els van Winsen en Ageeth Loef hebben voor ons dit jaar weer een prachtige wandeling uitgezet door onze omgeving. Het is een wandeling van ongeveer 8,6 km.

Stuur een mail naar info@vwfwarmond.nl en dan krijgt u de route toegestuurd.

Puzzeltocht door de Dorpsstraat

Op zaterdag 27 juni kunt u met uw kinderen een puzzeltocht doen door de Dorpsstraat. De puzzeltocht begint op de markt bij de gemeentehaven en loopt door tot het einde van de Dorpsstraat. In de kramen of ramen van verschillende winkels zijn letters te vinden die gezamenlijk een zin vormen. Zoek de letters en stuur de zin door via info@vwfwarmond.nl. Onder de goede inzendingen zullen wij een prijs verloten!

Fotowedstrijd

Doet u mee aan de fotowedstrijd van onze alternatieve Kaagweek dit jaar? Maak een ludieke foto van hoe u dit jaar Kaagweek viert en stuur deze op naar info@vwfwarmond.nl en wie weet wint u dan wel een prijs!

Pannatoernooi 
 
Op zaterdag 4 juli organiseert Warmunda pannawedstrijden waar alle kinderen uit Warmond aan mee kunnen doen. Het pannaveld wordt gesponsoord door de VWF. Een leuke activiteit waar hopelijk veel kinderen op af gaan komen. Houdt social media goed in de gaten voor meer informatie!