Sinterklaasfeest in het Trefpunt

Op zaterdag 21 november organiseert de VWF een Sinterklaasfeest in het Trefpunt voor kinderen van groep 1 tot en met groep 4 van de basisschool. Helaas is er door de Coronacrisis geen intocht dit jaar, maar we hopen dat Sinterklaas met zijn Pieten naar het Trefpunt zullen komen.

13.30 uur tot 14.30 uur Sinterklaasfeest voor kinderen uit groep 1 en groep 3

15.00 uur tot 16.00 uur Sinterklaasfeest voor kinderen uit groep 2 en groep 4

De kinderen zijn 15 minuten voor aanvang van het feest welkom. U kunt uw kind brengen naar de ingang van het schoolplein van de bovenbouw van basisschool de Buitenplaats. Na afloop kunt u uw kind weer ophalen bij de ingang van het schoolplein van de onderbouw van basisschool de Buitenplaats. Het is een feest voor alleen kinderen, dus helaas kunt u als ouder hier niet bij aanwezig zijn.

De kinderen ontvangen in de klas een brief waarop informatie staat over het feest. Onderaan de brief zit een namenstrookje. Wilt u hier naam en telefoonnummer noteren en dit strookje meegeven aan uw kind? Zo kunnen we u bereiken als er iets aan de hand zou zijn.

De VWF heeft er zin in om onder deze bijzondere omstandigheden toch nog een Sinterklaasfeest te kunnen organiseren. We hopen uw kind te zien op 21 november!