Categorie: Nieuws

Uitslag fotowedstrijd Alternatieve Kaagweek

Helaas kon de Kaagweek dit jaar niet doorgaan. Toch hebben we in het weekend van 25 juni een aantal alternatieve activiteiten bedacht waaronder de fotowedstrijd. Kijk op onze fotopagina voor de winnende foto’s!

De winnaars zijn:

De ‘rondkijken met Marijke’ fietstocht door Ageeth Loef.
De puzzeltocht door Anja Overgaag
Eieren gooien door de familie van Hees
Het Kaagweekontbijt in het park door Richard Nell
De wandeltocht door Nienke van Noord

Alternatieve activiteiten Kaagweek

Helaas dit jaar geen Kaagweek in Park Groot Leerust, maar we hebben wat alternatieve activiteiten bedacht waardoor u Kaagweek thuis kunt vieren! Kijk bij onze evenementen welke activiteiten we voor u op een rij hebben gezet. We wensen u een fijne Kaagweek thuis toe!

Kaagweek afgelast!

Op 21 april heeft de overheid besloten om alle evenementen tot en met 1 september 2020 te verbieden. Helaas betekent dit ook dat de Kaagweek dit jaar niet door kan gaan!

Na de oproep van burgemeesters en Veiligheidsregio’s aan het kabinet om alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden verdampte ook bij het bestuur van de VWF het laatste sprankje hoop op een feestelijke Kaagweek 2020. De persconferentie op dinsdag 21 april bracht ons de bevestiging van wat we éigenlijk al wisten: er zal dit jaar van 25 t/m 28 juni geen Kaagweek zijn in Warmond. 

Super jammer voor ons, maar vooral ook voor alle bezoekers die wij normaal van donderdag t/m zondag in Park Groot Leerust mogen verwelkomen. En daarnaast een zakelijke strop voor de bedrijven die hun diensten of goederen hadden moeten leveren én, niet te vergeten, de reeds geboekte bands. 

De teleurstelling over deze afgelasting staat natuurlijk in geen verhouding tot het leed dat het Corona-virus families op persoonlijk vlak berokkent en/of ondernemers in financiële zin. Maar toch is het wrang te constateren dat na Koningsdag, Dodenherdenking en de viering van ‘75 jaar vrijheid’ ook de Kaagweek niet door kan gaan. 

Natuurlijk zit de VWF niet bij de pakken neer. Wij gaan vol enthousiasme aan het werk om de afgelaste evenementen in 2021 weer feestelijk op de planken te brengen. Graag gaan wij er daarbij vanuit dat we ook dan weer kunnen rekenen op alle bezoekers, enthousiaste vrijwilligers, samenwerkingspartners, artiesten en toeleveringsbedrijven. 

Voor nu geldt het motto: Hou Vol! Samen gaan we dat virus de wereld uit helpen. 

Met hartelijke groet, 

Bestuur Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten